jueves, 11 de marzo de 2010

Bocetos a pie del guión






Después de lecturas muy atentas,debido a que la historia mezcla muchos personajes con parentescos entrelazados entre ellos,llega el momento de planificar las páginas y viñetas y para familiarizarme con lo que voy a tener que dibujar después. Ésta es una etapa muy agradable de hacer pero la libertad y soltura del trazo no siempre es posible aplicarla posteriormente en la página definitiva...Sigh!.

3 comentarios:

  1. Hola Rubén!
    Un altre blog! L'esbós de portada de la primera entrada és fenomenal, quina imatge més impactant. Als esbossos de les pàgines fiques els bocates amb retalls de paper?
    Bé, felicitats per la publicació aquí d'aquesta gran obra!
    Una abraçada,
    Eduard

    ResponderEliminar
  2. Hola Eduard,
    El blog com ja veus es exclusiu sobre "En carne viva" (L'Écorché" que ja coneixes).Tinc previst actualitzar-lo a partir de la data de publicació del llibre o sea a partir del 26 d'aquest mes amb tot alló que en el blog meu "oficial" no hi vaig posar-hi. Espero hi trobis coses interessantes. I sí, els "bocatas" son fets amb retalls de paper i es que aixó de retallar sempre m'ha agradat molt!
    Una abraçada

    Una abraçada.

    ResponderEliminar
  3. Que buena noticia, Rubén.
    Una suerte que nos ofrezcas este espacio y muchas ganas de leer este título del que ya me han hablado bastante bien. La espera no será muy larga afortunadamente.

    Un abrazo.

    ResponderEliminar